De rode draad in alles wat ik doe is mijn enorme passie voor de spiritualiteit van deze tijd: geloven in Liefde. Het gaat om een brede, universele spiritualiteit die van liefhebben een levenskunst maakt. Deze weg is voor iedereen toegankelijk – en mijn passie daarvoor zit zó diep, dat je me er ’s nachts voor mag wakker maken.

Binnen deze spiritualiteit doe ik van alles: ik geef vieringen en rituelen vorm, spreek en schrijf graag over de kracht van Liefhebben en geef workshops en trainingen. De ‘hoofd’ kant is daarbij voor mij net zo belangrijk als de kant van het lichaam/het hart. Ik heb ook een boek geschreven over deze (spirituele) weg: ‘ik geloof in Liefde’. Lees HIER meer!

Ik denk dat er een hoop liefde toe te voegen valt aan onze wereld, waar ik graag aan bijdraag. Ik draag óók graag bij aan hedendaagse zingeving en levensbeschouwing. Ik geef er woorden, beelden en vormen aan. 

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschap) en deed twee jaar Theaterschool. Ik heb een tijd in de theaterwereld gewerkt en ben vanaf 2005 werkzaam bij de Publieke Omroep. Ik verdiep me graag in meerdere religies, spirituele stromingen en in allerlei lichaamswerk. Eind 2016 richtte ik samen met anderen Stichting ik geloof in Liefde op, waar ik als bezieler aan verbonden ben. 

Over mij

De rode draad in alles wat ik doe is mijn enorme passie voor de spiritualiteit van deze tijd: geloven in Liefde. Het gaat om een brede, universele spiritualiteit die van liefhebben een levenskunst maakt. Deze weg is voor iedereen toegankelijk – en mijn passie daarvoor zit zó diep, dat je me er ’s nachts voor mag wakker maken. 

Binnen deze spiritualiteit doe ik van alles: ik geef vieringen en rituelen vorm, spreek en schrijf graag over de kracht van Liefhebben en geef workshops en trainingen. De ‘hoofd’ kant is daarbij voor mij net zo belangrijk als de kant van het lichaam/het hart. Ik heb ook een boek geschreven over deze (spirituele) weg: ‘ik geloof in Liefde’. Lees HIER meer! 

 Ik denk dat er een hoop liefde toe te voegen valt aan onze wereld, waar ik graag aan bijdraag. Ik draag óók graag bij aan hedendaagse zingeving en levensbeschouwing. Ik geef er woorden, beelden en vormen aan.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschap) en deed twee jaar Theaterschool. Ik heb een tijd in de theaterwereld gewerkt en ben vanaf 2005 werkzaam bij de Publieke Omroep. Ik verdiep me graag in meerdere religies, spirituele stromingen en in allerlei lichaamswerk. Eind 2016 richtte ik samen met anderen Stichting ik geloof in Liefde op, waar ik als bezieler aan verbonden ben.